Skip to main content

Καταγγελία για συζυγική επίθεση στο Ηράκλειο

Εξιχνιάστηκε από την ΕΛΑΣ του Ηρακλείου υπόθεση σύμφωνα με την οποία, όπως κατήγγειλε 42χρονη στις 8 Ιουλίου ενώ κατευθυνόταν στο σπίτι της ο 48χρονος σύζυγός άσκησε σωματική βία πάνω της.
Εξιχνιάστηκε από την ΕΛΑΣ του Ηρακλείου υπόθεση σύμφωνα με την οποία, όπως κατήγγειλε 42χρονη στις 8 Ιουλίου ενώ κατευθυνόταν στο σπίτι της ο 48χρονος σύζυγός της με τον οποίο τελούν σε διάσταση, την πλησίασε ξαφνικά και αναίτια άρχισε να την χτυπάει, προκαλώντας της απλές σωματικές βλάβες.

Στη συνέχεια προέβη σε φθορές στο ΙΧ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της, το οποίο ήταν σταθμευμένο κοντό στο σημείο της επίθεσης και στη συνέχεια αποχωρώντας της αφαίρεσε την προσωπική της τσάντα που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, διάφορα προσωπικά έγγραφα και άλλα μικροαντικείμενα.

Ο 48χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο. Εξεταζόμενος από αστυνομικούς ισχυρίσθηκε ότι προέβη στις αναφερόμενες πράξεις ένεκα ομοειδών αξιόποινων πράξεων που είχε τελέσει κατά το παρελθόν η εν διαστάσει σύζυγός του σε βάρος του ιδίου, πράξεις για τις οποίες υπέβαλε σχετική έγκληση.

ZENITH