Skip to main content

Καταγγελία πολίτη: Εκκολαπτήριο σκανδάλων ο Δήμος Θεσσαλονίκης

Αίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία δημότη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης κατά του δήμου Θεσσαλονίκης, τον οποίο χαρακτηρίζει «εκκολαπτήριο σκανδάλων».

Αίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία δημότη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης κατά του δήμου Θεσσαλονίκης, τον οποίο χαρακτηρίζει «εκκολαπτήριο σκανδάλων».

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω πολίτης, ο οποίος παρακολουθεί συστηματικά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, καταγγέλει το δήμο για θέματα που αφορούν την εκτέλεση εργασιών για την ανάπλαση των Αγίων Αποστόλων. «Προφανώς διαπράτουν παράβαση καθήκοντος και αυτοί που ενέκριναν τις αποφάσεις. Είναι γνωστο πανελληνίως ότι ο δήμος Θεσσαλονίκης αποτελεί εκκολαπτήριο σκανάλων και διαφθοράς» σημειώνεται στην καταγγελία, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος. Ο δήμος Θεσσαλονίκης θα απαντήσει στον πολίτη, μέσω των υπηρεσίων. Όπως ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος η κίνηση αυτή είναι είτε από εμπάθεια, είτε από έλλειψη σοβαρότητας.

Τόσο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης όσο και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κάλεσαν τον συγκεκριμένο πολίτη να ζητήσει συγγνώμη.

«Είναι ένας δημότης που παρακολουθεί συστηματικά το δημοτικό συμβούλιο, αλλά με αυτό προσβάλει την υπηρεσία το δημοτικό συμβούλιο και θα τον παρακαλούσα να ζητήσει συγγνώμη ή να ανακαλέσει» είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Καθαριότητας Θανάσης Παππάς τόνισε ότι «δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να χρησιμοποιεί εκφράσεις, οι οποίες δημιουργούν πρόβλημα σε όλα τα επίπεδα του δημοσίου που κάνει ο δήμος Θεσσαλονίκης».

Κ. Γερακ.

ZENITH