Skip to main content

«Καθαρή» η Κατσέλη κατά το κλιμάκιο

Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν τόσο οι επιτελείς του κλιμακίου του ΔΝΤ, όσο και η υπουργός Οικονομίας, για τη συνάντηση που είχαν, σχετικά με τα επενδυτικά και αναπτυξιακά σχέδια που προωθούνται.
Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν τόσο οι επιτελείς του κλιμακίου του ΔΝΤ, όσο και η υπουργός Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη για τη συνάντηση, διάρκειας μιάμιση ώρας, που είχαν σχετικά με τα επενδυτικά και αναπτυξιακά σχέδια που προωθούνται.

Η κ. Κατσέλη υπογράμμισε ότι η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, ενώ από την πλευρά του το κλιμάκιο του ΔΝΤ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον προγραμματισμό του υπουργείου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η υπουργός παρουσίασε τις δράσεις που προωθεί το ΥΠΟΙΑΝ και αφορούν στην αναμόρφωση του ΕΣΠΑ, του Αναπτυξιακού, στην προώθηση νομοθετημάτων για τη μείωση της γραφειοκρατίας και την πάταξη δράσης καρτέλ και ολιγοπωλίων στην αγορά μας, ενώ αναφέρθηκε και στις νομοθετικές πρωτοβουλίες που αφορούν στην ελάφρυνση υπερχρεωμένων επιχειρήσεων και νοικοκυριών.

ZENITH