Skip to main content

Καυγάς Κατσέλη - Παπακωνσταντίνου και αποστάσεις Παπανδρέου...

Αγρίεψε κι άλλο η κόντρα μεταξύ του υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου και της υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Λούκα Κατσέλη.
Αγρίεψε κι άλλο η κόντρα μεταξύ του υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου και της υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Λούκα Κατσέλη. Πληροφορίες που έρχονται στη Voria.gr από αρμόδια κυβερνητικά κανάλια αναφέρουν ότι στο προχθεσινό υπουργικό συμβούλιο, κατά τη διάρκεια του οποίου ανακοινώθηκαν κι εγκρίθηκαν τα μέτρα, το λόγο πήρε η κ. Κατσέλη, η οποία προχώρησε σε συγκεκριμένες προτάσεις, για το ίδιο πακέτο. Μόλις τελείωσε το λόγο πήρε ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος άρχισε να αποδομεί μια προς μια τις προτάσεις Κατσέλη, λέγοντας για άλλες ότι ήδη περιλαμβάνονται στη δέσμη μέτρων που παρουσιάζονταν και για άλλες ότι δεν μπορούν να υιοθετηθούν, αναφέροντας μάλιστα και τους λόγους που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίσθηκε σε επικίνδυνο βαθμό, παρενέβη ο πρωθυπουργός, αλλά προς έκπληξη όλων δεν πήρε τη θέση του υπουργού Οικονομικών. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρατήρησαν ότι σε αντίθεση με το προτελευταίο υπουργικό συμβούλιο, οπότε ο κ. Παπανδρέου είχε κάνει ονομαστική αναφορά στον κ. Παπακωνσταντίνου, αυτή τη φορά το απέφυγε συστηματικά...

ZENITH