Skip to main content

Κέρδη με μικρό τζίρο στο ελληνικό χρηματιστήριο

Σε θετικό έδαφος κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών, ακολουθώντας την τάση των υπολοίπων ευρωπαϊκών χρηματιστηριακών με τους επενδυτές να έχουν επηρεαστεί από τα θετικά αποτελέσματα των stress tests.
Σε θετικό έδαφος κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών, ακολουθώντας την τάση των υπολοίπων ευρωπαϊκών χρηματιστηριακών αγορών και τους επενδυτές να έχουν επηρεαστεί από τα θετικά αποτελέσματα των stress tests.

Στις 11:11 ο γενικός δείκτης ενισχυόταν κατά 0,85% στις 1.603,99 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 15,70 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύεται κατά 1,49%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης παρουσιάζει άνοδο 0,33% και της μικρής κεφαλαιοποίησης σημειώνει κέρδη 0,22%.

Τον χορό της ανόδου σέρνουν οι τράπεζες (+1,65%), ενώ από τους υπόλοιπους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι δείκτες των Τηλεπικοινωνιών (+2,01%) και των Χρημ/κών Υπηρεσιών (+1,84%). Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσιάζουν οι δείκτες των Βιομηχανικών προϊόντων (-0,66%) και των Μέσων Ενημέρωσης (-0,59%)

Από τις μετοχές που διαπραγματεύονται 42 ενισχύονται, 17 υποχωρούν και 17 παραμένουν αμετάβλητες.

ZENITH