Skip to main content

Κέρδη στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, μετά την ψήφο εμπιστοσύνης και τα ενθαρρυντικά σχόλια για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας από την τρόικα
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, μετά την ψήφο εμπιστοσύνης και τα ενθαρρυντικά σχόλια για την πορεία της ελληνικής οικονομίας από την τρόικα.

Στις 11:13, ο γενικός δείκτης τιμών ενισχύεται κατά 1,11%, ανερχόμενος στις 1.531,73 μονάδες, ενώ η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 17,20 εκατ. ευρώ. Από τις μετοχές που διαπραγματεύονται 65 ενισχύονται, 8 υποχωρούν και 11 παραμένουν αμετάβλητες.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύεται κατά 1,24%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης παρουσιάζει άνοδο κατά 1,10% και της μικρής κεφαλαιοποίησης σημειώνει κέρδη σε ποσοστό 1,35%.

Όλοι οι επιμέρους δείκτες, πλην των Κατασκευών (-0,27%), ενισχύονται, με τη μεγαλύτερη άνοδο να παρουσιάζουν οι δείκτες των Τροφίμων (+2,15%) και του Πετρελαίου (+1,95%).

ZENITH