Skip to main content

Κι άλλα «φρουτάκια» στη Δράμα

Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι για παράνομα παιχνίδια μέσω Η/Υ στη Δράμα, με αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός υπευθύνου Ίντερνετ καφέ και την κατάσχεση 18 υπολογιστών.
Στη σύλληψη ενός 57χρονου, προσωρινά υπεύθυνου Ίντερνετ καφέ της Δράμας, προχώρησαν χθες βράδυ (24/5) αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, καθώς διαπίστωσαν τη διεξαγωγή παράνομων παιχνιδιών μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών στο κατάστημα.  Την ώρα του αστυνομικού ελέγχου, ο 57χρονος επιχείρησε να τερματίσει με τηλεχειριστήριο τη λειτουργία δικτύου 18 ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ δύο πελάτες έπαιζαν "φρουτάκια" σε δύο απ’ αυτούς, σε δευτερεύουσα αίθουσα του Ίντερνετ καφέ.

Η Αστυνομία κατέσχεσε όλους τους υπολογιστές και ποσό 270 ευρώ (ως προερχόμενο από παράνομο παίγνιο), ενώ αναζητεί τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.
Η χθεσινή επιχείρηση έρχεται να προστεθεί σε πολλές παρόμοιες που έχουν εξαπολυθεί τελευταία ιδίως στο ν. Δράμας, στέλνοντας στο εδώλιο αρκετούς ιδιοκτήτες και υπευθύνους καταστημάτων ψυχαγωγίας (Ίντερνετ καφέ, καφενεία) και …γεμίζοντας τις αποθήκες του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας με δεκάδες κατασχεμένους υπολογιστές!

ZENITH