Skip to main content

Κινητοποιήσεις για το φορολογικό από ΠΑΜΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πορείες διαμαρτυρίας προγραμματίζουν το ΠΑΜΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της ανακοίνωσης σήμερα του τελικού σχεδίου νόμου για το φορολογικό.
Σήμερα, Πέμπτη, ανακοινώνεται το τελικό σχέδιο νόμου για το φορολογικό και αντιδρώντας στο περιεχόμενό του το ΠΑΜΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ προγραμματίζουν πορείες διαμαρτυρίας.

Πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αφετηρία το άγαλμα Βενιζέλου, πραγματοποιούν σήμερα στις 7 το απόγευμα μέλη του ΠΑΜΕ.

Πορείες και στην Αθήνα

Αναλυτικότερα, το Δίκτυο Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 18:00 και το ΠΑΜΕ στις 19:30 θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στην πλ. Συντάγματος. Στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα απευθύνει ομιλία η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Εξάλλου, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προετοιμάζονται για νέες κινητοποιήσεις τόσο για το φορολογικό, όσο και για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που παίρνει το δρόμο προς τη Βουλή. Την Παρασκευή συνεδριάζουν τα ανώτατα συνδικαλιστικά όργανα για να λάβουν τις αποφάσεις τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, προσανατολίζονται σε νέα απεργία εντός του Απριλίου.

ZENITH