Skip to main content

Κλείνει το τελωνείο των Ευζώνων

Χριστούγεννα στο τελωνείο των Ευζώνων ετοιμάζονται να κάνουν οι αγρότες του Κιλκίς, εάν δεν έχουν θετική απάντηση από το υπουργείο γα την καταβολή των επιδοτήσεων.
του Δημήτρη Τσάκωνα
tsakonas@voria.gr


Συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες του Κιλκίς. Όπως ανακοίνωσαν, θα κλείσουν το Τελωνείο των Ευζώνων από τις 12.00 έως τις 15.30 και από τις 17.00 μέχρι τα μεσάνυχτα.

«Αν δεν έχουμε μια θετική απάντηση, θα στολίσουμε χριστουγεννιάτικο δέντρο εδώ», δηλώνει στη Voria.gr ο κ. Γιώργος Λασκάκης, πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Κιλκίς.

Στη συνάντηση που είχαν οι αγρότες του Κιλκίς με βουλευτές του νομού την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, οι δεύτεροι διαφοροποιήθηκαν από τις δηλώσεις της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνας Μπατζελή.

«Η κα Μπατζελή είπε ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα πάρουμε τις επιδοτήσεις. Οι βουλευτές μάς ενημέρωσαν ότι μάλλον θα δοθεί το 70% σε όσους συνεταιρισμούς έχουν κάνει 100% ψηφιοποίηση του ΟΣΔΕ, ενώ στις υπόλοιπες Ενώσεις θα δοθεί μέχρι και 50% προκαταβολή μέσω Αγροτικής Τράπεζας», σημειώνει ο κ. Λασκάκης.

Όπως αναφέρει ο κ. Λασκάκης, η συνάντηση που είχαν με τους βουλευτές τουνομού ήταν άκαρπη και γι΄ αυτό το λόγο συνεχίζουν τις κινητοποιήσειςτους.

ZENITH