Skip to main content

Κλειστές συσκέψεις στο Μαξίμου για τον πανικό...

Συναγερμό έχει σημάνει προς τα μέλη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, αλλά και προς τα στελέχη που έχουν αναλάβει το επικοινωνιακό παιχνίδι με τα Μέσα, ο πρωθυπουργός, προκειμένου να «χαλαρώσ
Συναγερμό έχει σημάνει προς τα μέλη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, αλλά και προς τα στελέχη που έχουν αναλάβει το επικοινωνιακό παιχνίδι με τα Μέσα, ο πρωθυπουργός, προκειμένου να «χαλαρώσουν» το κλίμα ανησυχίας που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στην αγορά σχετικά με την επόμενη μέρα στην οικονομία. Χθες, μάλιστα, ο ίδιος προέδρευσε κλειστής σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, κατά τη διάρκεια της οποίας εξετάσθηκε η όλη κατάσταση, όπως διαμορφώνεται και οι τρόποι αντιμετώπισής της.

Ο κ. Παπανδρέου ζήτησε από όλους τους παριστάμενους να κάνουν τις απαραίτητες δηλώσεις που θα καθησυχάζουν το κοινό και παράλληλα να προχωρήσουν σε εκείνες τις ενέργειες που θα αποδείξουν ότι «δεν τρέχει τίποτα». Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, από χθες έχει κάνει ήδη μια τηλεοπτική παρέμβαση για το θέμα, ενώ άλλες δύο έκανε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου. Μία από τις Βρυξέλλες, όπου βρίσκονταν χθες για τις ανάγκες του EcoFin και μια από την Αθήνα σήμερα το μεσημέρι.

Στο ίδιο κλίμα αναμένεται να γίνουν κι άλλες παρεμβάσεις μέσα στα προσεχή 24ωρα.

ZENITH