Skip to main content

Κλήση Σαμαρά στην εξεταστική για Siemens ζητά το ΠΑΣΟΚ

Δια στόματος Αναστάσιου Νεράντζη, βουλευτή της ΝΔ και μέλους της εξεταστικής επιτροπής, η αξιωματική αντιπολίτευση σχολίασε αρνητικά την κλήση του αρχηγού της, τονίζοντας ότι γι΄ αυτήν την πρόταση φέρ
Δια στόματος Αναστάσιου Νεράντζη, βουλευτή της ΝΔ και μέλους της εξεταστικής επιτροπής, η αξιωματική αντιπολίτευση σχολίασε αρνητικά την κλήση του αρχηγού της, τονίζοντας ότι γι΄ αυτήν την πρόταση φέρει προσωπική ευθύνη και ο πρωθυπουργός.

Να επανακληθεί στην εξεταστική επιτροπή για τη Siemens ο γαμπρός του Αντώνη Σαμαρά Ευάγγελος Σέκερης -αλλά κι ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας- ζητάει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Γκεγκέρογλου, καθώς από τα αρχεία που εστάλησαν στην επιτροπή από τη Siemens υπάρχει ηλεκτρονικό μήνυμα του κυρίου Σέκερη προς τον Αντώνη Σαμαρά.

O κ. Σέκερης τον προέτρεπε να παρέμβει στην υπόθεσή του και να δηλώσει ότι γνωρίζει πολλά, αλλά έχει κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Ο κύριος Σέκερης αναφέρει επίσης στον Χριστοφοράκο ότι ήταν βασικός χειριστής των προμηθειών του ΟΤΕ και των προγραμματικών συμφωνιών που ακολούθησαν. Όταν είχε κληθεί ο κύριος Σέκερης, είχε δηλώσει ότι δεν γνωρίζει τίποτα.

ZENITH