Skip to main content

Κοκκόρης: Κοινός στόχος η ανάπτυξη της περιοχής μας

Ο υποψήφιος βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ συναντήθηκε σήμερα με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Σύγκλιση απόψεων σε ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη τόσο της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης όσο και της Κεντρικής Μακεδονίας διαπιστώθηκε κατά την διάρκεια συνάντησης του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, τέως ΓΓ Κοινωνικής Ασφάλισης, Παναγιώτη Κοκκόρη, με τον περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Στην διάρκεια της συνάντησης έγινε ανταλλαγή απόψεων για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για τα κορυφαία ζητήματα της Θεσσαλονίκης αλλά και για τις δράσεις της Περιφέρειας που αφορούν την Κεντρική Μακεδονία.

Στο τέλος της επίσκεψης, ο Π. Κοκκόρης δήλωσε: «Η κεντρική Μακεδονία αλλά και η πόλη της Θεσσαλονίκης, χρειάζονται την κοινή σύμπραξη Πολιτείας και Αυτοδιοίκησης, ώστε να πετύχουν τους υψηλούς στόχους ανάπτυξης και να παίξουν τον δικό τους σημαντικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή».

Νωρίτερα ο τέως Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης, επισκέφτηκε με κλιμάκιο της ΝΔ, την Διεύθυνση Δημοσίων Έργων και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Θεσσαλονίκης.

ZENITH