Skip to main content

Κοκκόρης: Πρέπει να συνεχίσουμε για να μην ακυρωθούν οι θυσίες των Ελλήνων

Στα φλέγοντα πολιτικά και οικονομικά ζητήματα όπως το ασφαλιστικό, το συνταξιοδοτικό, το στεγαστικό αλλά και το θέμα των πρόωρων εκλογών, αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Κοκκόρης.

Στα φλέγοντα πολιτικά και οικονομικά ζητήματα όπως το ασφαλιστικό, το συνταξιοδοτικό, το στεγαστικό αλλά και το θέμα των πρόωρων εκλογών, αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, τ. ΓΓ Κοινωνικής Ασφάλισης, Π. Κοκκόρης, σε διαδοχικές τηλεοπτικές εμφανίσεις του, στο Μακεδονία TV και στη Δημοτική Τηλεόραση ΤV 100.

Ο Π. Κοκκόρης, κατά την διάρκεια της εμφάνισης του στην TV Μακεδονία μεταξύ άλλων τόνισε:

«Δείξαμε υπευθυνότητα και ανθρωπιά. Χτυπήσαμε το χέρι στο τραπέζι. Δεν έγινε καμιά κατάσχεση ακόμα και για οφειλές έως 60.000 ευρώ. Ναι. Πλήρωσε ο ελληνικός λαός αλλά πρέπει να συνεχίσουμετην πορεία μας για να μην ακυρωθούν οι θυσίες του».

Στην εμφάνιση του στην Δημοτική Τηλεόραση ΤV 100, αναφερόμενος στο θέμα των πρόωρων εκλογών o υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ επισήμανε:

«Η χώρα σύρθηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση σε εκλογές, την ώρα που οι δημοσκοπήσεις έδειχναν άρνηση των πολιτών. Δε μπορούσαμε να αποφύγουμε την κάλπη, καθώς έπρεπε να ακολουθήσουμε τη συνταγματική επιταγή. Τώρα ακούμε δηλώσεις αντιφατικές μεταξύ τους. Θα προβούν σε μονομερείς αποφάσεις ή όχι; Θα πάρουν τη δόση ή όχι; Θέλουν έλεγχο ή όχι; Η κυβέρνηση τα κατάφερε και έχει τις απαντήσεις. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για να κάνουμε βήμα πίσω. Με οργανωμένο σχέδιο που διαθέτει η Νέα Δημοκρατία και με συγκεκριμένες αναπτυξιακές κινήσεις θα επαναφέρουμε την οικονομία στα επίπεδα προ κρίσης και ακόμη καλύτερα".

ZENITH