Skip to main content

Κοκκόρης: Προσπάθεια, πείσμα και αθλητικό πνεύμα για να πάει μπροστά η χώρα

Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης παρέστη σε σημαντική αθλητική εκδήλωση που αφορούσε το άθλημα ΤΑΕΚWONDO.

Την ανάγκη να αποκτήσουν η χώρα, η Πολιτεία και οι πολίτες της αυτοπειθαρχία και σύνεση όμοια με αυτήν των αθλητών, υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, τ.Γ.Γ Κοινωνικής Ασφάλισης Παναγιώτης Κοκκόρης, σε σημαντική αθλητική εκδήλωση που αφορούσε το άθλημα ΤΑΕΚWONDO.

Στο πρώτο ανοιχτό διεθνές Πρωτάθλημα G1 TAEK-WONDO που διαρκεί τρείς ημέρες - οι αγώνες ολοκληρώνονται σήμερα Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 - συμμετείχαν 1450 αθλητές. Στην διάρκεια του τριημέρου διεξήχθησαν αγώνες και δόθηκαν βαθμολογίες από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, για κατηγορίες ανδρών και γυναικών, βάσει των οποίων οι αθλητές κατατάσσονται στην επομένη Ολυμπιάδα.

Ο Π. Κοκκόρης, μετά την απονομή βραβείου στον Έλληνα χρυσό Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο, απευθυνόμενος στους αθλητές, μεταξύ των οποίων ήταν και ο αργυρός Ολυμπιονίκης μας Αλέξανδρος Νικολαϊδης τόνισε τα εξής:

«Νοιώθω μεγάλη χαρά που βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους του αθλητισμού και της δράσης, σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλήματος που θα επιλέξει τους άριστους για τη συμμετοχή στην επόμενη Ολυμπιάδα. Με προσπάθεια, κόπο και πολλή δουλειά πετυχαίνετε καλύτερες επιδόσεις, τιμάτε τα ελληνικά χρώματα και ανεβάζετε ψηλά τη σημαία της πατρίδας μας. Η δική σας σύνεση και αυτοπειθαρχία είναι εκείνες οι αρετές που θα πρέπει να αποκτήσουμε ως χώρα και ως πολίτες, ώστε να επιτύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτά έχει ανάγκη η πατρίδα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε ότι χάθηκε τα τελευταία χρόνια και για να προετοιμάσουμε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας».

Image
Κοκκόρης: Προσπάθεια, πείσμα και αθλητικό πνεύμα για να πάει μπροστά η χώρα

ZENITH