Skip to main content

Κοκκόρης: Πρώτο μέλημα η ανάπτυξη να συνδυαστεί με την απασχόληση

Με υπαλλήλους του ΟΑΕΔ για θέματα που αφορούν τον ευαίσθητο τομέα της εργασίας, συνομίλησε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α΄Θεσσαλονίκης και πρώην γγ Κοινωνικής Ασφάλισης Π.Κοκκόρης.

Με υπαλλήλους του ΟΑΕΔ για θέματα που αφορούν τον ευαίσθητο τομέα της εργασίας που έχει πληγεί από την οικονομική κρίση, συνομίλησε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α΄ Θεσσαλονίκης και πρώην γενικός γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης Παναγιώτης Κοκκόρης.

"Πρώτο μέλημά μας ήταν και είναι η ανάπτυξη να συνδυαστεί με την απασχόληση. Στη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Εργασίας καταφέραμε, τα τελευταία 2,5 χρόνια, να "ανοίξουμε" νέες θέσεις εργασίας. Έγινε αγώνας για την υλοποίηση των προγραμμάτων που έδωσαν ανάσα σε πολλούς ανέργους", σημείωσε ο κ. Κοκκόρης.

Κλείνοντας την συζήτηση, ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε: "Δουλεύω από 12 χρονών, έμαθε και η οικογένειά μου τί σημαίνει ανεργία, γνωρίζω το θέμα. Οι προσπάθειες μείωσης του υψηλού ποσοστού ανεργίας, που καταλάβαμε μέσα από την ανάκαμψη της οικονομίας και της επιχειρηματικής δραστηριότητας θα συνεχιστούν. Το μέλλον εμφανίζεται ελπιδοφόρο, αν συνεχιστεί η ίδια οικονομική σταθερότητα".

ZENITH