Skip to main content

Κοκκόρης: Στρώσαμε το γήπεδο...

Στον καθημερινό αγώνα ο οποίος γίνεται για να βρεθούν λύσεις ώστε να πληρωθούν οι συντάξεις, αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ A' Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Κοκκόρης.

Στον καθημερινό αγώνα ο οποίος γίνεται για να βρεθούν λύσεις ώστε να πληρωθούν οι συντάξεις, αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ A' Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Κοκκόρης, στη σημερινή πρωινή εκπομπή του Focus fm.

«Ήμασταν στο χείλος του γκρεμού. Η Νέα Δημοκρατία απέδειξε ότι μπόρεσε να “στρώσει” το γήπεδο με όλες τις αντιξοότητες. Πρέπει να καλύψουμε τις υποχρεώσεις κι αυτό μπορεί να γίνει ή με αύξηση εσόδων ή με έκδοση γραμματίων», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κοκκόρης.

Σχετικά με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα τόνισε πως πρόκειται για ένα θεσμό που αφορά το 10% των Ελλήνων και εφαρμόστηκε για πρώτη φορά, αρχικά σε 13 δήμους  και σύντομα σε όλη τη χώρα.

«Κανείς δε θέλει να μειώνει συντάξεις. Η οικονομία όμως έχει αριθμούς στους οποίους δε μπορούμε να κάνουμε επεμβάσεις. Δε μπορούμε να συζητάμε για πράγματα ανέφικτα και ανεφάρμοστα αλλά για τεκμηριωμένες και αποδεδειγμένες προτάσεις. Τα τελευταία 2,5 χρόνια, στο ασφαλιστικό κάναμε δουλειά που δεν έγινε τις τελευταίες 10ετίες. Επαναφέραμε την Ελλάδα σε επίπεδα πριν την κρίση κι ακόμη πιο πάνω».
 

ZENITH