Skip to main content

Κωνσταντινίδης: Μεγάλη μου τιμή που παίζω στον Άρη

Για τις εντυπώσεις του από την παρουσία του στον Άρη, μίλησε ο νεαρός ποδοσφαιριστής των Κιτρίνων, Βασίλης Κωνσταντινίδης.

Για τις εντυπώσεις του από την παρουσία του στον Άρη, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4 ο νεαρός ποδοσφαιριστής των Κιτρίνων, Βασίλης Κωνσταντινίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Καμπανιακό:

«Είναι καλοί παίκτες και λειτουργούν σαν ομάδα. Παίζουν καλό ποδόσφαιρο».

Για το γεγονός πως ήθελε να παίξει στον Άρη:

«Ήθελα να παίξω στον Άρη όπως κάθε ποδοσφαιριστής. Χάρηκα που μπόρεσα να φορέσω αυτή την φανέλα και είναι μεγάλη μου τιμή. Το ήθελα από το καλοκαίρι και το σημαντικό είναι πως είμαι εδώ τώρα και μπορώ να συνεχίσω στην ομάδα. Παρακολουθούσα τον Άρη, είχαν γίνει  κάποιες συζητήσεις και τελικά ήρθα τώρα».

Για το πού θα κριθεί το πρωτάθλημα:

«Αυτό που αισθάνομαι είναι πως μέσα στο Χαριλάου παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Εκτός έδρας οι ομάδες παίζουν διαφορετικά, βάζουν δύναμη, τα γήπεδα δεν είναι υπέρ μας και εκεί θέλει προσοχή. Κάθε παιχνίδι θέλει την προσοχή και την σημασία για να πάρουμε αυτό που ζητάμε».

Για το ανταγωνισμό του Άρη:

«Γίνεται μια προσπάθεια από την Καβάλα και τον Πανσερραϊκό αλλά το επίπεδο του Άρη στις προπονήσεις είναι διαφορετικό και δεν έχει να φοβάται τίποτα».

Για τα όσα είπε στους παίκτες ο Άλεξ Κάλας:

«Μας είπε πως θέλει να γίνουμε μια οικογένεια, θα παλεύουμε και πως θα πάνε όλα καλά».

Για τα δύσκολα παιγνίδια στη Γ’ εθνική:

«Όλες οι αποστολές είναι δύσκολες. Η κάθε ομάδα έχει αδυναμίες και όσο γρηγορότερα τις βρούμε, τόσο καλύτερα για εμάς».

Για τα ντέρμπι της κατηγορίας:

«Σίγουρα όταν νικάς ένα ντέρμπι αποκτάς ασφάλεια. Ο προπονητής είπε πως κάθε νίκη μας δίνει μια βδομάδα ηρεμία ώστε να μπορούμε να δουλέψουμε όπως θέλει».

Για το σκληρό παιγνίδι της κατηγορίας:

«Πέφτει πάρα πολύ ξύλο και όλοι θέλουν ν δείξουν πως μπορούν να φορέσουν την φανέλα του Άρη».

Για το πώς ένιωσε που έπαιξε στο Χαριλάου:

«Ήταν μια πανέμορφη στιγμή για μένα να εκπροσωπήσω τον Άρη. Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα για εμένα και ήθελα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Μέσα στο Χαριλάου δεν νιώθεις πως βρίσκεσαι Γ’ εθνική και πρέπει να φερθείς ανάλογα».
 

ZENITH