Skip to main content

Κωνσταντοπούλου για «εισβολή»: Αναστατωθήκατε επειδή κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν;

«Είστε αναστατωμένοι, επειδή κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν;», ήταν η πρώτη αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, κληθείσα να σχολιάσει την εισβολή αντιεξουσιαστών στο προαύλιο της Βουλής.

«Είστε αναστατωμένοι, επειδή κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν;» ήταν η πρώτη αντίδραση της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, κληθείσα να σχολιάσει την είδηση της εισβολής ομάδας αντιεξουσιαστών στο προαύλιο του Κοινοβουλίου.

Η Πρόεδρος της Βουλής κάλεσε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες να μη θεωρούν αυτονόητη την εύκολη πρόσβαση της ομάδας των αντιεξουσιαστών και τους επισήμανε ότι, εντός των επόμενων ωρών και όταν η ίδια θα έχει πλήρη ενημέρωση για τα γεγονότα, θα εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση από το προεδρείο της Βουλής.

Σφοδρή επίθεση από Μητσοτάκη

Απαντώντας στη δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με αιχμηρό σχόλιό του στο twitter, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτήρισε «άθλια την εικόνα της Βουλής» και τόνισε πως «αρκετά πια με τα γραμμάτια που πρέπει να εξαργυρώσει η Πρόεδρος στους γνωστούς αγνώστους που έχει υπερασπιστεί».

ZENITH