Skip to main content

Κόντρα... τιτιβισμάτων για Βαρουφάκη και Νίξον

Μαίνεται η διαδικτυακή ανταλλαγή πυρών μεταξύ του αρθρογράφου της Wall Street Journal Σάιμον Νίξον και του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη.

Μαίνεται η διαδικτυακή ανταλλαγή πυρών μεταξύ του αρθρογράφου της Wall Street Journal Σάιμον Νίξον και του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, με αφορμή τις εξελίξεις στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με τους πιστωτές της χώρας.

Ειδικότερα, με «τιτίβισμά» του στο Twitter ο Σάιμον Νίξον σχολίασε: «Η κυβέρνηση υποχωρεί (climbs down), συμφωνεί να μιλήσει με την τρόικα καθώς τα φορολογικά έσοδα καταρρέουν και οι τράπεζες παίρνουν άλλα 5 δισ. στον ELA», για να αναρωτηθεί δηκτικά «Ξημερώνει ρεαλισμός;».

«Ισως πρέπει να κοιτάξεις ξανά, ποιος υποχώρησε. Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι, βέβαια», ήταν η άμεση απόκριση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών.

Image
Κόντρα... τιτιβισμάτων για Βαρουφάκη και Νίξον

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη υπήρξε ανάλογη αντιπαράθεση των δύο ανδρών στο Twitter, με τον αρθρογράφο της Wall Street Journal να αναφέρει: «Τώρα ο Τσίπρας λέει ότι η Ελλάδα δεν ζητεί νέο δάνειο, εντούτοις το πρωί ο Βαρουφάκης έψαχνε για 7 δισεκ. ευρώ. Μιλάνε καν μεταξύ τους αυτοί οι τύποι;».

«Όλοι την ώρα (μιλάμε). Και είμαστε απολύτως συγχρονισμένοι. Κάτι που θα είχες αντιληφθεί, αν άκουγες εμάς & και όχι τι λένε οι άλλοι ότι λέμε», ήταν η απάντηση που εισέπραξε από τον κ. Βαρουφάκη.

ZENITH