Skip to main content

Κοπή πίτας του Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών

Την καθιερωμένη συνεστίαση των μελών του Συλλόγου στην έναρξη κάθε έτους πραγματοποίησε ο Σύλλογος Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης.

Την καθιερωμένη συνεστίαση των μελών του Συλλόγου στην έναρξη κάθε έτους πραγματοποίησε ο Σύλλογος Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης. Η φετινή εκδήλωση, που συνέπεσε με τα 90 χρόνια ζωής του Συλλόγου χαρακτηρίστηκε από ιδιαίτερη λαμπρότητα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης,  Πέτρος Καλπακίδης στην ομιλία του μεταξύ άλλων επεσήμανε: «Ο Σύλλογος μας με οδηγό τις αρχές της συλλογικότητας, έδωσε και συνεχίζει να δίνει το παρόν σε όλες τις δραστηριότητες της πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου μας. Ένα παρόν, που ανάλογα με τις προκλήσεις των καιρών χαρακτηρίζεται από σαφή προσανατολισμό και σταθερές θέσεις προς όφελος της χώρας μας και του κλάδου της ελληνικής αργυροχρυσοχοϊας».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό restaurant στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή μελών και φίλων του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης  Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΟΒΣΘ Ιωάννης Παπαργύρης, ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας  Δημήτριος Χατζηβρέττας, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΧΑΘ  Μιχάλης Μπαλτατζής, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης  Παντελής Φιλιππίδης και ο πρόεδρος του ΣΩΘ Αντώνιος Τρύφων.

ZENITH