Skip to main content

Κοσμοσυρροή για τα «μαγικά» χαρτάκια του ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν σήμερα στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ από φιλάθλους της ΑΕΚ, που προσπαθούν να προμηθευτούν εισιτήριο για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν σήμερα στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ από φιλάθλους της ΑΕΚ, που προσπαθούν να προμηθευτούν εισιτήριο για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό την επόμενη Τετάρτη, 11 Μαρτίου. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, φτερά αναμένεται να κάνουν περισσότερα από 50.000 εισιτήριο, με το sold out να μη φαντάζει πολύ μακριά.

Η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε από την Τρίτη, ενώ από σήμερα είναι στη διάθεση του κοινού και μέσω των σημείων πώλησης. Όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΚ, η διάθεση θα γίνει από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και το εκδοτήριο της Κύμης από τις 10:00 έως τις 17:00.

Σε πρώτη φάση η διάθεση των εισιτηρίων αφορά τις θύρες 3, 5, 7, 8, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 21, 29 και τη θύρα των επισήμων, δίχως να περιλαμβάνονται δηλαδή οι θύρες του άνω διαζώματος πάνω από τα επίσημα. Για τις υπόλοιπες θύρες θα βγει σύντομα νέα ανακοίνωση, καθώς αυτά αναμένεται να εξαντληθούν πολύ γρήγορα.

Σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων, αυτά ξεκινούν από δέκα ευρώ και συνεχίζονται προς 15, 20, 30, 40, 60 και 120 ευρώ. Η ΑΕΚ ενημέρωσε πως η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2003), με μόνη προϋπόθεση οι συνοδοί των παιδιών άνω των 10 ετών να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού. Για τα παιδιά ηλικίας 13-17 ετών υπάρχει δυνατότητα αγοράς παιδικού εισιτηρίου.

Πηγή φωτογραφίας: Intime

ZENITH