Skip to main content

Κούης: Ήρθα για να βοηθήσω τον Άρη

Αισιόδοξος εμφανίστηκε για την αγωνιστική πορεία του Άρη ο Ντίνος Κούης.
Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Ντίνος Κούης, για την επιλογή του να ασχοληθεί ξανά με τα κοινά των «κιτρινόμαυρων» και το αγωνιστικό κομμάτι αυτών.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
Για την παρουσία του στον Άρη: 
 
«Μου ζητήθηκε να βοηθήσω και δέχθηκα να έρθω κοντά και να βοηθήσω. Αυτό συνέβη και το καλοκαίρι, που ήρθα και κάθισα τόσο στα γραφεία όσο και στο γήπεδο επί 1,5 μήνα, όμως οι συνθήκες ήταν δύσκολες τότε. Τώρα που είμαι μια εβδομάδα εδώ, βλέπω ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά και πολύ προς το καλύτερο».
 
Για το αγωνιστικό τμήμα: 
 
«Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη από όλους μας, είναι καλοί παίκτες, όμως, πρέπει να το αποδείξουν και στο γήπεδο. Το να λέμε ότι ένας ποδοσφαιριστής είναι καλός από μόνο του δεν λέει κάτι. Όταν το δείχνεις στον αγωνιστικό χώρο τότε σημαίνει ότι πράγματι είσαι καλός».
 
Για το αντέχουν το βάρος της φανέλας: 
 
«Στην ομάδα υπάρχουν και νέοι αλλά και πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θεωρώ ότι μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας. Θα γίνει η προσπάθεια και θα το δείξουν στο τέλος».
 
Για την πίεση που υπάρχει: 
 
«Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση. Στόχος είναι η ομάδα να κερδίσει την άνοδο, και φυσικά, να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση. Αυτοί είναι οι βασικοί στόχοι που υπάρχουν για τώρα».
 
Για τις αρμοδιότητές του: 
 
«Αυτήν την στιγμή, απλώς ενημερώνομαι για την ομάδα, και διαπιστώνω με ικανοποίηση πως όλα μπήκαν όλα σε μια σειρά. Δεν υπάρχει κανένα οικονομικό πρόβλημα, ενώ τον προηγούμενο καιρό υπήρχαν πολλά οικονομικά προβλήματα. Αυτό δίνει σε όσους είναι κοντά στην ομάδα με ηρεμία να δουλέψουν και να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό».
 
Για το ότι η ομάδα έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία: 
 
«Το καλοκαίρι με τα προβλήματα που υπήρχαν δεν μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο. Τώρα που λύθηκαν τα οικονομικά προβλήματα ήρθαν 7-8 παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται ως βασικοί. Ωστόσο, το θέμα δεν είναι μόνο το οικονομικό, είναι και η χημεία της ομάδας ένας σημαντικός παράγοντας. Δεν γίνονται οι ομάδες από την μία ημέρα στην άλλη.  Συν τοις άλλοις υπάρχει και το άλλο θέμα, πως όποια ομάδα βρίσκεται απέναντί μας δίνει τα πάντα. Όπως ακριβώς κάναμε εμείς όταν παίζαμε απέναντι σε ομάδες από το εξωτερικό».
 
Για την διαιτησία: 
 
«Παρά το γεγονός ότι είμαστε ο Άρης, σε ορισμένα παιχνίδια η διαιτησία δεν ήταν καλή για μας. Δεν ζητάμε την βοήθειά της, αλλά να είναι δίκαιη. Δεν θέλουμε να δημιουργούμε προβλήματα, αλλά απαιτούμε οι διαιτητές να σφυρίζουν αυτά που βλέπουν. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο οργανωμένο σχέδιο από πίσω, αν και αυτό θα το διαπιστώσουμε στην πορεία».
 
Για την κατάληξη της φετινής προσπάθειας: 
 
«Είμαι αρκετά αισιόδοξος και αυτό το μήνυμα θέλω να στείλω στον κόσμο. Η κατάσταση είναι η συγκεκριμένη και αυτό που πρέπει να γίνει είναι μια μεγαλύτερη προσπάθεια από τους παίκτες. Αυτό είναι που ζήτησα και πιστεύω ότι θα γίνει».
 
Για την ιδιότητά του στον Άρη: 
 
«Δεν είναι θέμα ο τίτλος, εγώ ήρθα για να βοηθήσω τον Άρη. Βλέπω την προσπάθεια που κάνει ο Κάλας, γνωριστήκαμε και από κοντά και διαπίστωσα τα σχέδια που έχει για τον Άρη. Μου ζήτησε να είμαι κοντά στον Άρη και αυτό κάνω και εγώ αλλά και άλλοι παλαίμαχοι, όπως και ο Γιώργος Ζήνδρος».

ZENITH