Skip to main content

Κουμουτσάκος: «Ομολογούν ότι παραπλάνησαν τους Έλληνες»

Δριμεία επίθεση στην κυβερνητική πολιτική του ΠΑ.ΣΟ.Κ ασκεί ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος κατηγορώντας την κυβέρνηση για προεκλογικά ψέματα.
Δριμεία επίθεση στην κυβερνητική πολιτική του ΠΑ.ΣΟ.Κ ασκεί ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, κατηγορώντας την κυβέρνηση για προεκλογικά ψέματα.

Ο κ. Κουμουτσάκος, σε σχετική ανακοίνωσή του κατηγορεί την κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ για το πάγωμα των μισθών και την αύξηση των φόρων.

«Πριν από σαράντα ημέρες διαβεβαίωναν ότι λεφτά υπάρχουν και ότι δεν θα μεταθέσουν ευθύνες. Σήμερα παγώνουν μισθούς, αυξάνουν φόρους και αναζητούν άλλοθι. Ανέτοιμοι και αμήχανοι αποκαλύπτουν και ομολογούν ότι προεκλογικά παραπλάνησαν συνειδητά τους Έλληνες πολίτες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μπακογιάννη: «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ είπε ψέματα και τα βρίσκει μπροστά του»

«Το ΠΑΣΟΚ πήρε την εξουσία με ψέματα και τώρα τα βρίσκει μπροστά του», παρατήρησε η Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή τις χθεσινές ανακοινώσεις του ΥΠΟΙΚ για πάγωμα των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων.

«Για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση παραβίασε τις προεκλογικές της δεσμεύσεις ανακοινώνοντας πάγωμα των μισθών στο δημόσιο τομέα, παρά το γεγονός ότι εξήγγειλε προεκλογικά ακριβώς το αντίθετο», είπε η υποψήφια πρόεδρος της ΝΔ και χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα κατά του ΠΑΣΟΚ.

«Η κοινή γνώμη διαπιστώνει ταχύτερα απ’ ό,τι οποιοσδήποτε ανέμενε ότι στα οικονομικά θέματα το ΠΑΣΟΚ δεν είχε ούτε σχέδιο, ούτε σοβαρή προετοιμασία», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Κινείται αλλοπρόσαλλα κάνοντας ταυτόχρονα παροχές και περικοπές και επιχειρώντας να μειώσει το έλλειμμα του 2010 φουσκώνοντας το έλλειμμα του 2009 με αλχημείες».

Ασκώντας σκληρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ, κατηγόρησε το κυβερνών κόμμα ότι «αποδεικνύεται πως δεν μπορεί να διαχειριστεί την κρίση».


Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

ZENITH