Skip to main content

Κουπόνι 70 ευρώ για τους άνεργους από το Μάρτιο

Από τον ερχόμενο Μάρτιο αναμένεται να αρχίσει το πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας για τη διάθεση εκπτωτικού κουπονιού, ύψους έως 70 ευρώ μηνιαίως σε 250.000 επιδοτούμενους ανέργους.
Στην εφαρμογή προγράμματος για την άμεση διάθεση εκπτωτικού κουπονιού, ύψους έως 70 ευρώ μηνιαίως σε περίπου 250.000 επιδοτούμενους ανέργους αναμένεται να προχωρήσει από τον Μάρτιο το υπουργείο Εργασίας.

Το πρόγραμμα θα αφορά στη διάθεση εκπτωτικού κουπονιού, περίπου 70 ευρώ μηνιαίως, ενώ θα γίνει προσπάθεια από την κυβέρνηση το ποσό αυτό να αυξηθεί και με το οποίο θα μειώνεται το κόστος μετακίνησης και το κόστος αγοράς βασικών διατροφικών ειδών για τους ανέργους.

Τη Δευτέρα, ο Ανδρέας Λοβέρδος πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των συγκοινωνιών, της αγοράς τροφίμων, αλλά και εκπροσώπους κοινωνικών εταίρων, με στόχο τη συζήτηση προγράμματος για την αύξηση της αγοραστικής δύναμης των ανέργων.

Ο υπουργός Εργασίας σημείωσε ότι η υπόσχεση της κυβέρνησης για αύξηση του επιδόματος ανεργίας παραμένει ισχυρή, αλλά θα υλοποιηθεί σε βάθος τετραετίας.

ZENITH