Skip to main content

Κοζάνη: Διαψεύδει ο Σύλλογος Γονέων καταγγελία για δασκάλα που πέταξε φαγητό μαθητή

Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι καταγγελίες της οικογένειας μαθητή, ότι η δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείου Γαλατινής πέταξε το φαγητό του για να τον συμμορφώσει.

Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι καταγγελίες της οικογένειας μαθητή, ότι η δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείου Γαλατινής πέταξε το φαγητό του για να τον συμμορφώσει. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, μετά από συνέλευση που πραγματοποίησαν.

«Μετά από γενική Συνέλευση που είχε σήμερα ο Σύλλογος μας μαζί με τους γονείς των μαθητών της Γ’ Δημοτικού, και αφού συζητήθηκε εκτενώς το περιστατικό της Παρασκευής 6 Μαρτίου 2015, διαπιστώθηκε ότι οι καταγγελίες του παππού Ζήσου Κων/νου που έχουν κατακλύσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις και να σπιλώνονται άδικα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και κυρίως το σχολείο μας. Για το λόγο αυτό είμαστε στη διάθεση κάθε αρμόδιας αρχής να καταθέσουμε τα αληθή περιστατικά. Επιθυμία μας είναι να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι μέχρι την διαλεύκανση της υπόθεσης» σημειώνεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου.

ZENITH