Skip to main content

Κρίσιμη απόφαση για την απεργία στις μεταφορές

Για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους αποφασίζουν αυτή την ώρα οι απεργοί, οι οποίοι συναντήθηκαν νωρίτερα με τον υπουργό Μεταφορών υπό την απειλή της επίταξης. Και οι δυο πλευρές φαίνεται πως βάζουν
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του υπουργού Υποδομών, Δημήτρη Ρέππα, με τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών φορτηγών Δημόσιας Χρήσης μια μέρα μετά την απόφαση της κυβέρνησης για επίταξη των απεργών.

«Είναι άνθρωποι με συνέπεια και ήθος, κανείς δεν θέλει να υποφέρει η αγορά», δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση ο υπουργός υποδομών.

Αυτή την ώρα οι εκπρόσωποι του συντονιστικού των απεργών θα ενημερώσουν τους συναδέλφους τους προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Νωρίτερα πάντως, όπως είπε στη Voria.gr, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών, Απόστολος Κενανίδης, από μέρους της Ομοσπονδίας υπάρχει η πρόθεση για αναστολή των κινητοποιήσεων για ένα διάστημα 20 ημερών, προκειμένου να υπάρξει διαβούλευση με το υπουργείο πάνω στο επίμαχο νομοσχέδιο. «Αυτό που ζητάμε είναι η προστασία της εργασίας μας και των χιλιάδων οικογενειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο μας», τονίζει χαρακτηριστικά.

ZENITH