Skip to main content

Κρίσιμο 48ωρο για το τραπεζικό deal

Τελικώς, η αρμόδια διυπουργική επιτροπή, η οποία θα αποφασίσει τα επόμενα βήματα του ελληνικού δημοσίου ως προς το deal Πειραιώς - Αγροτικής - ΤΤ, θα συνεδριάσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες.
Τελικώς, η αρμόδια διυπουργική επιτροπή, η οποία θα αποφασίσει τα επόμενα βήματα του ελληνικού δημοσίου ως προς το deal Πειραιώς - Αγροτικής - Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, θα συνεδριάσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Η μικρή καθυστέρηση κρίθηκε απαραίτητη, καθώς για να συνεδριάσει θα έπρεπε να βρεθούν ταυτόχρονα περισσότεροι των δύο υπουργών, κάτι που υπό τις παρούσες συνθήκες δεν είναι και τόσο εύκολο. Συν τοις άλλοις, κατά την ίδια συνεδρίαση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν θα εξετασθεί μόνο το project της Πειραιώς, αλλά και μια σειρά από άλλα, που αφορούν σε τρίτα υπουργεία, αλλά εντάσσονται στο πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται η περίπτωση του ΟΣΕ, η οποία θεωρείται και είναι μια από τις δυσκολότερες και γι΄ αυτό έχει προκαλέσει τόσο μεγάλη ένταση και τριβή μεταξύ συναρμοδίων υπουργών και κυβερνητικών στελεχών όλο το προηγούμενο διάστημα.

ZENITH