Skip to main content

Κυβερνητική σύσκεψη για τη ΔΕΗ

Αποφασισμένη να προχωρήσει το θέμα της ΔΕΗ φέρεται να είναι η κυβέρνηση, όπως δήλωσε ανώτατη κυβερνητική πηγή. Αύριο θα πραγματοποιηθεί ειδική κυβερνητική σύσκεψη για το θέμα στο γραφείο του Θεόδωρου
Αποφασισμένη να προχωρήσει το θέμα της ΔΕΗ φέρεται να είναι η κυβέρνηση, όπως δήλωσε σήμερα ανώτατη κυβερνητική πηγή. Αύριο θα πραγματοποιηθεί ειδική κυβερνητική σύσκεψη για το θέμα στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου.

Η απόσταση είναι μεγάλη μεταξύ της κυβέρνησης και της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ αναφορικά με τον τρόπο προσέγγισης του θέματος έλεγε η ίδια κυβερνητική πηγή, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ. «Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ δεν έχουν αντιληφθεί τι πρέπει να γίνει» σχολίασε χαρακτηριστικά, δίνοντας παράλληλα το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθηθεί, «δεν συζητάμε το αν, αλλά το πως» υπογράμμισε, «είναι ένα μίγμα διαβούλευσης και αποφασιστικότητας» με στόχο την ανεύρεση της καλύτερης λύσης δήλωσε ο ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας.

Την ίδια ώρα πάντως η ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ εμμένει στη σκληρή της στάση και προειδοποιεί εκ νέου για απεργίες διαρκείας, σε περίπτωση πώλησης μέρους της Επιχείρησης, κάτω από τις πιέσεις της τρόικας.

ZENITH