Skip to main content

Κυκλοφοριακό κομφούζιο από τη νεροποντή

Μισή ώρα έντονης βροχόπτωσης στάθηκε ικανή να προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο, καθώς πολλά αυτοκίνητα κινούνταν στο κέντρο της πόλης εκείνη τη στιγμή.
Πανδαιμόνιο προκλήθηκε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης από την ξαφνική νεροποντή που ξέσπασε πριν από λίγο. Μισή ώρα στάθηκε ικανή να προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο, καθώς πολλά αυτοκίνητα κινούνταν στο κέντρο της πόλης εκείνη τη στιγμή. Τα ποτάμια νερού έκλεισαν τους δρόμους και τις διαβάσεις δυσκολεύοντας τη διέλευση πεζών και ποδηλατών.

Το πρόβλημα εντάθηκε για λίγο, όταν οι διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για τα εργασιακά δικαιώματα, συνέχισαν κανονικά την πορεία επί της Εγνατίας οδού επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο την κυκλοφορία. Οι διάφοροι μικροπωλητές ανήμποροι μπροστά στο ξέσπασμα του καιρού μάζευαν άρον άρον τα εμπορεύματά τους και έτρεχαν για να καλυφθούν από τη νεροποντή. Οι πολίτες που έκαναν τις αγορές τους παρέμεναν μέσα στα μαγαζιά και προσπαθούσαν να προφυλαχτούν από τη βροχή με κάθε τρόπο.

Προβλήματα, όμως, υπήρξαν  και στο εργοτάξιο του μετρό Θεσσαλονίκης στην περιοχή του Βαρδιαρίου, καθώς η έντονη βροχόπτωση είχε ως συνέπεια να εισχωρήσει πολύ νερό μέσα στις εγκαταστάσεις.

ZENITH