Skip to main content

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Από το Σάββατο (18/4) θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο «Παλατάκι» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως από το Σάββατο (18/4) θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο «Παλατάκι» οι οπαδοί του «ασπρόμαυρων».
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Ο Πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου και ο Αντιπρόεδρος του ΑΣ  Δημοκράτης Παπαδόπουλος  καλούν το Σάββατο 18/4 και ώρα 17:00 στο PAOK Sports Arena  σε έκτακτη  συνάντηση όλους τους εκπροσώπους των συνδέσμων με θέμα την οργάνωση της παρουσίας του κόσμου και την προστασία του γηπέδου για τον Δευτεριάτικο  αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
 
Επίσης, το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο πως αύριο Σάββατο 18/4 από τις 16:00  έως τις 20:30 θα μπορούν να προμηθεύονται από το PAOK Sports Arena τα εισιτήρια για τον αγώνα της Δευτέρας (20/4 και ώρα  18:30 ) με τον Παναθηναϊκό. Αντίστοιχα η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί  και την Κυριακή 19/4 στο PAOK Sports Arena  από  9πμ έως  8.30μμ. Η πώληση θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα 20/4 στο PAOK Sports Arena από το πρωί μέχρι και την έναρξη του αγώνα».

ZENITH