Skip to main content

Κυριάκου: Δεν δείχνει πάντα τα αντανακλαστικά του ο εισαγγελέας

Διαβάστε τη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και την έφεσή του για να μεγαλώσει η ποινή του συλλόγου, για όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Την Τετάρτη (25/2) θα εκδικαστεί από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Πετρόπουλου, ο οποίος ζήτησε να μεγαλώσει η ποινή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
 
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του «Δικεφάλου», Κυριάκος Κυριάκος, στην καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας προχώρησε στην παρακάτω δήλωση. 
 
Αναλυτικά: 
 
«Καταρχήν θεωρούμε απαράδεκτο ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας σε κάποιες περιπτώσεις να δείχνει αντανακλαστικά και σε κάποιες όχι, σε κάποιες να ασκεί εφέσεις και σε κάποιες όχι. 
 
Είναι ξεκάθαρο, μετά και τα συγχαρητήρια που μας έδωσαν οι φιλοξενούμενοι στο εν λόγω παιχνίδι, ένα ματς υψηλής επικινδυνότητας. ότι τα πράγματα στη διοργάνωση του ματς πήγαν σχεδόν τέλεια, δεν κλείνουμε τα μάτια στο μεμονωμένο γεγονός που μας οδήγησε και στην αίθουσα της πειθαρχικής επιτροπής. 
 
Αλλά το ότι δεχθήκαμε συγχαρητήρια και ευχαριστίες για το συγκεκριμένο ματς και μετά από ότι έχει προηγηθεί τον τελευταίο χρόνο, νομίζω ότι είναι ένα δείγμα του ότι η κατάσταση ήταν απολύτως ελεγχόμενη και το ντέρμπι κύλησε σε ό,τι αφορά τις ευθύνες μας για τη διεξαγωγή του, σχεδόν τέλεια. 
 
Μετά από αυτή τη συμπεριφορά της Τούμπας, μετά από αυτή την προσπάθεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά από το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας κι ενώ έχουμε τιμωρηθεί με τριπλάσιο πρόστιμο από αυτό του Ολυμπιακού για το ματς του πρώτου γύρου, θεωρούμε ότι ήδη η τιμωρία μας είναι πολύ βαριά και η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα θα είχε νόημα μόνο για την ελάφρυνση της ποινής, πάνω στο συγκεκριμένο δεδικασμένο. 
 
Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν φαίνεται ότι υπάρχει προαποφασισμένη δίωξη. Αυτό που υποστηρίζουμε πάντα είναι πως οι κανονισμοί υπάρχουν και καλό θα είναι να ισχύουν για όλους».

ZENITH