Skip to main content

ΛΑΟΣ: Ο Μαρκογιαννάκης θα βρει το δρόμο του

Την εκτίμηση ότι ο διαγραφείς από τη ΝΔ, τέως υπουργός και νυν ανεξάρτητος βουλευτής Χανίων Χρ. Μαρκογιαννάκης «θα βρει τον δρόμο του» εξέφρασε ο ΛΑΟΣ σε ανακοίνωσή του.
Την εκτίμηση ότι ο διαγραφείς από τη ΝΔ, τέως υπουργός και νυν ανεξάρτητος βουλευτής Χανίων Χρήστος Μαρκογιαννάκης «θα βρει τον δρόμο του» εξέφρασε ο ΛΑΟΣ σε ανακοίνωσή του.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος Κ. Αϊβαλιώτης σε δήλωσή του αναρωτήθηκε «πόσα πολιτικά πρόσωπα του εύρους του Χρ. Μαρκογιαννάκη διαθέτει η ΝΔ για να τα αποκεφαλίζει» και υποστήριξε ότι «ο Χρ. Μαρκογιαννάκης έχει το πείσμα του Κρητικού, την αποφασιστικότητα του εισαγγελέα και την πείρα 20 ετών. Θα βρει τον δρόμο του».

Ο Κ. Αϊβαλιώτης σχολίασε και τη δήλωση που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στην διαγραφή του κ. Μαρκογιαννάκη,ο οποίος είπε πως πιστεύει πάντα στην πολιτική ότι η πρόσθεση και ο πολλαπλασιασμός είναι πολύ πιο χρήσιμες από την αφαίρεση και την διαίρεση.

Ο εκπρόσωπος ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη που «προσεχώρησε στην επιχειρηματολογία του Προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, αναφορικά με την ανάγκη υπερασπίσεως της πρόσθεσης και του πολλαπλασιασμού, έναντι της αφαίρεσης και της διαίρεσης του κ. Σαμαρά».

ZENITH