Skip to main content

Λαπαβίτσας: Πάμε σε ρήξη

Ο χρόνος τελειώνει πλέον και ήρθε η ώρα των αποφάσεων, τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας πως το μεγαλύτερο σφάλμα που μπορεί να κάνει η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή θα ήταν η υποχώρηση.

Σε ρήξη με τους εταίρους οδεύει η Ελλάδα, εκτιμάει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας.

«Πάμε σε ρήξη. Ο χρόνος τελειώνει πλέον και ήρθε η ώρα των αποφάσεων», τόνισε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Parapolitika 90,1.

«Οι δανειστές μας έχουν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, η χώρα αντιμετωπίζει μια εξαιρετική πίεση και η κυβέρνηση δεν πρέπει να λυγίσει. Το μεγαλύτερο σφάλμα που μπορεί να κάνει η Ελλάδα αυτή τη στιγμή θα ήταν η υποχώρηση, καθώς θα τελειώσουμε ως χώρα και ως έθνος αμέσως μετά» σημείωσε.

Ο ίδιος, πρότεινε εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης και είπε πως μία από αυτές θα μπορούσε να είναι η Ρωσία. «Οι συζητήσεις που γίνονται με τη Ρωσία για θέματα ενέργειας έχουν μεγάλη προοπτική, θα μπορούσαν να μας δώσουν μια πολύ σημαντική ανάσα γι’ αυτό η κυβέρνηση θα πρέπει να το κοιτάξει άμεσα», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για τις απόψεις περί έντιμου συμβιβασμού που εκφράζονται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «αυτά που προτείνουν οι εταίροι μας, δεν βλέπει ότι είναι έντιμα».
 

ZENITH