Skip to main content

«Λευκή» ισοπαλία για ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα (video)

Από ένα βαθμό μοιράστηκε ο ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην άδεια Τούμπα. Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κάτσε στο 79'.
Για άλλη μία αγωνιστική ο ΠΑΟΚ έμεινε μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ στην άδεια Τούμπα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
 
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Θεοδωρόπουλου, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να σημειώσει κάποιο γκολ. 
 
Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ.
 
Έντεκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90' ο Κάτσε αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τριτσώνη και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, με τον ΠΑΟΚ να ζητάει πέναλτι στην ανατροπή του Σαλπιγγίδη στο 58'. 
 
Κερδισμένοι της αναμέτρησης ήταν οι φιλοξενούμενοι καθώς διατηρήθηκαν τρεις βαθμούς πίσω από τους Θεσσαλονικείς στο βαθμολογικό πίνακα. 
 
Οι συνθέσεις: 
 
ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Ρατς, Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Μακ, Γκολάσα (87' Κίτσιου), Κάτσε, Νομπόα, Περέιρα (56' Σαλπιγγίδης), Μακ (80' Τζιόλης), Αθανασιάδης
 
Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Λούι, Μουνάφο (90'+2' Κουρμπέλης), Ιγκλέσιας, Μάσα, Ρόλε (77' Πάρα), Γιαννώτας (70' Μπαντιμπανγκά), Μπαράλες

ZENITH