Skip to main content

Lloyd΄s Awards: «Προσωπικότητα της Χρονιάς» ο Ανδρέας Βγενόπουλος

Στον πρόεδρο της MIG Ανδρέα Βγενόπουλο απονεμήθηκε το βραβείο Lloyd΄s Awards «Προσωπικότητα της Χρονιάς» για το έτος 2009, από τη Lloyds List.
Στον πρόεδρο της MIG Ανδρέα Βγενόπουλο απονεμήθηκε το βραβείο Lloyd΄s Awards «Προσωπικότητα της Χρονιάς» για το έτος 2009, από τη Lloyds List, για τις επενδύσεις που έχει πραγματοποιήσει στην ελληνική ακτοπλοΐα με τη Superfast και την Blue Star Ferries και για την ενίσχυση του ναυτιλιακού χαρτοφυλακίου της Μarfin Bank.

Τα βραβεία Lloyd΄s Awards, της Lloyds List, απονεμήθηκαν για έκτη συνεχή χρονιά σε ανθρώπους της ελληνικής ναυτιλίας και εταιρείες που ξεχώρισαν με τη δραστηριότητά τους τον προηγούμενο χρόνο. Στην τελετή απονομής των βραβείων Lloyd΄s Awards, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παρευρέθηκαν περίπου 1.000 παράγοντες της ναυτιλίας.

Επίσης, μεταξύ άλλων, βραβεύθηκαν ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης, ο οποίος αναδείχθηκε «Greek Shipping Newsmaker» και ο καπετάνιος Βασίλης Κωνσταντακόπουλος με το βραβείο «Lifetime achievement».


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ZENITH