Skip to main content

Λόκχοφ: Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να αλλάζει συνέχεια προπονητή

Για την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ και τις αλλαγές προπονητών στην ομάδα μίλησε ο Τον Λόκχοφ.
Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο βοηθός του Χουμπ Στέφενς την περσινή σεζόν στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, Τον Λόκχοφ, για την κατάσταση που επικρατεί στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο και τις αλλαγές προπονητών σε αυτό. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Αυτό τον καιρό έχω πολλά  παιχνίδια με την Βόλφσμπουργκ, συνεργάζομαι με τον Βιεϊρίνια και μαζί μιλάμε συχνά για τον ΠΑΟΚ. Με την Βόλφσμπουργκ είμαστε δεύτεροι και αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί».
 
Για το γεγονός πως και ο διάδοχος του Στέφενς είναι στην έξοδο: 
 
«Παρακολουθώ  τον ΠΑΟΚ. Ήξερα ότι κάνει πορεία πρωταθλητισμού μετά την διακοπή όμως έχει πτώση και έχει πάει τρίτος. Πλέον στόχος είναι τα πλέι οφ, εκεί  πρέπει να ανεβεί για να έχει ελπίδες για κάτι καλύτερο. Τον Αναστασιάδη δεν τον ξέρω και για τον λόγο αυτό δεν μπορώ  να τον κρίνω. Δεν είναι καλό μια ομάδα να αλλάζει συνέχεια προπονητή γιατί χάνει τη συνοχή της και δεν μπορεί να πορευθεί έτσι».
 
Για το αν πιστεύει ότι υπάρχει πλάνο στον ΠΑΟΚ: 
 
«Δεν είναι εύκολο να ανταγωνιστείς τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα. Αντιθέτως είναι πολύ δύσκολο. Οι παίκτες της ομάδας χρειάζονται ένα πρότζεκτ για να δουλέψουν πάνω σε αυτό. Κάθε προπονητής θέλει χρόνο για να δουλέψει και να χτίσει κάτι καλό. Δεν γίνεται συνεχώς να αλλάζει προπονητή ο ΠΑΟΚ».

ZENITH