Skip to main content

Λούκας: Θέλω να μείνω στη Λα Κορούνια

Την επιθυμία του να συνεχίσει την ποδοσφαιρική καριέρα του στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια εξέφρασε ο Λούκας Πέρεθ.
Στα ισπανικά ΜΜΕ μίλησε για το ποδοσφαιρικό μέλλον του ο Λούκας Πέρεθ, ο οποίος αγωνίζεται στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Αν παραμείνει η Λα Κορούνια στην κατηγορία, υπάρχουν πιθανότητες να μείνω. Όμως δεν είναι η ώρα τώρα να το συζητάμε αυτό. Όταν εξασφαλίσουμε μαθηματικά τη σωτηρία, θα μιλήσουμε για το μέλλον μου. Αυτή τη στιγμή καλύτερα να αφήσουμε τα πράγματα όπως είναι.
 
Όμως μη νομίζετε πως το πρόβλημα είναι η Λα Κορούνια ή εγώ. Ήδη έχουμε κάνει μια συζήτηση, ξέρουν πως θέλω να μείνω και δεν υπάρχει πρόβλημα ανάμεσά μας. Πού είναι καλύτερα από το να είσαι στην πατρίδα σου, με την οικογένεια και τους φίλους σου. 
 
Όμως είμαι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, αλλά αν πρέπει να επιστρέψω θα το κάνω, γιατί αυτή ήταν η συμφωνία. Εκεί πάντα ένιωθα πως με αγαπούν και μου συμπεριφέρονταν ωραία». 
 
Για το αν εκτιμά πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει «έκπτωση» στη ρήτρα των 2,5 εκατ. ευρώ που έχει τεθεί σαν οψιόν αγοράς: 
 
«Δεν ξέρω, θα το δούμε εκείνη την ώρα. Ίσως μετά από ένα χρόνο χωρίς εμένα, τώρα να με υπολογίζουν. Δεν ξέρω πώς είναι τώρα τα πράγματα. Επαναλαμβάνω όμως πως αν πρέπει να επιστρέψω θα το κάνω».

ZENITH