Skip to main content

Λουκέτο αύριο στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία προχωρούν αύριο Σάββατο, τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε., παρά το γεγονός ότι διεξάγεται ο τελικός του Champions League με
Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία προχωρούν αύριο Σάββατο, τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε., παρά το γεγονός ότι διεξάγεται ο τελικός του Champions League μεταξύ Ίντερ και Μπάγερν. Οι πράκτορες ζητούν αύξηση των διανεμόμενων κερδών στους παίκτες αλλά και της προμήθειας τους σε όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και προειδοποιούν ότι αν δεν εισακουσθούν τα αιτήματά τους, θα προχωρήσουν σε 48ωρες απεργίες κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του Μουντιάλ, από τις 11 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου. Τα μέλη της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. διεκδικούν:
- Την αύξηση στο 80% των διανεμόμενων κερδών στους παίκτες, με στόχο να διαλυθεί από τον ανταγωνισμό κάθε παράνομο κύκλωμα
- Ποσοστιαία προμήθεια 12% σε όλα τα παιχνίδια, για να αναπληρωθούν οι απώλειες του εισοδήματος λόγω της οικονομικής κρίσης, της διάλυσης του «Πάμε Στοίχημα» και της ληστρικής φορολογίας.
- Να μην προχωρήσει η κατάργηση του Μοναδικού Συντελεστή Καθαρού Κέρδους και η επιβολή Βιβλίων Εσόδων-Εξόδων
- Να κατοχυρωθεί το νομοθετικό καθεστώς οργάνωσης και λειτουργίας των Τυχερών Παιχνιδιών στην Ελλάδα
- Να εφαρμοστεί η σύμβαση της ΟΠΑΠ με το ελληνικό Δημόσιο, σύμφωνα με την οποία η ΟΠΑΠ έχει το δικαίωμα πρώτης και αποκλειστικής επιλογής για κάθε νέο παιχνίδι.

ZENITH