Skip to main content

Λουτσέσκου ο αντι-Αναστασιάδης, γράφουν οι Ρουμάνοι

Τον τεχνικό της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, ως επόμενο προπονητή του ΠΑΟΚ, βλέπει ρουμανική ιστοσελίδα. Κρίσιμο ραντεβού Κρόιφ - Γκόλντχαρ.

Τον τεχνικό της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, ως επόμενο προπονητή του ΠΑΟΚ, βλέπει ρουμανική ιστοσελίδα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα sport.ro «φέρνει» ως υποψήφιο τον Ρουμάνο τεχνικό για αντικαταστάτη του Άγγελου Αναστασιάδη εφόσον «σπάσει» το συμβόλαιο του Έλληνα προπονητή με τον Δικέφαλο. Βέβαια, το συγκεκριμένο δημοσίευμα επικαλείται τον ελληνικό Τύπο.

Κρίσιμο ραντεβού Κρόιφ - Γκόλντχαρ

Εν τω μεταξύ, νέα αναφορά στο μέλλον του Ζόρντι Κρόιφ στη Μακάμπι Τελ Aβίβ γίνεται από την ισραηλινή ιστοσελίδα sport1.maariv.co.il. Ειδικότερα, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Ολλανδός μάνατζερ πως θα συναντηθεί με τον ιδιοκτήτη της Μακάμπι, Μιτς Γκόλντχαρ στα τέλη Μάρτη ή στις αρχές Απρίλη πριν από την μεγάλη εθνική εορτή των Ισραηλινών, το Πεσάχ (εβραϊκό Πάσχα).

Ο Γκόλντχαρ σκοπεύει να του κάνει πρόταση για νέα συνεργασία για άλλα δύο χρόνια με αυξημένες αποδοχές ενώ σύμφωνα με άνθρωπο της Μακάμπι που αναφέρεται στον Κρόιφ «οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μείνει και όχι να φύγει». Σε κάθε περίπτωση το ραντεβού του Κρόιφ με τον Γκόλντχαρ θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό αν ο πρώτος συνεχίσει στην Μακάμπι ή δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.
 

ZENITH