Skip to main content

Λυτρώθηκε στο 89’ ο Ηρακλής (video)

Χάρη στο γκολ του Πασά ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση των 90’ ο Ηρακλής πήρε άλλη μία νίκη, επικρατώντας με 2-1 του Αιγινιακού στο Καυτανζόγλειο στάδιο.
Με δραματικό τρόπο ο Ηρακλής πήρε άλλη μία νίκη στην προσπάθεια που κάνει για επιστροφή του στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. 
 
Το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου επικράτησε πιο δύσκολα από ό,τι περίμενε του Αιγινιακού με 2-1 στο Καυτανζόγλειο στάδιο, αυξάνοντας τη διαφορά του από τη δεύτερη Λαμία στους οχτώ βαθμούς. 
 
Στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία τους οι «κυανόλευκοι» ευτύχησαν να προηγηθούν με 1-0, χάρη στο γκολ του Κυριακίδη στο 26’. 
 
Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε εννέα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Γιαζιτζόγλου νίκησε τον τερματοφύλακα Χουάντερσον με σουτ. 
 
Το τελικό αποτέλεσμα υπέρ των γηπεδούχων διαμόρφωσε στο 89’ με κεφαλιά ο Πασάς, δίνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης σε αυτούς. 
 
Οι συνθέσεις:
 
ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (Πασάς 87′), Ρομάνο, Κάσσος, Τσιλιγκίρης (Τσιλιανίδης 77′), Λουκίνας (Περόνε 62′)
 
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σ. Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Μπάρος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Πολύζος (Ρίκκα 46′), Φαμπίνιο, Πέντα, Ντιντάκ (Κυνηγόπουλος 70′), Γουέλκαμ, Καζάκης (Αχαλινόπουλος 84′)
 

ZENITH