Skip to main content

Μακ: Θα προσπαθήσουμε για τη 2η θέση

Την προσπάθεια για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στη βαθμολογία της Super League συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δηλώσεις του Ρόμπερτ Μακ.

Στον ΠΑΟΚ δεν παραδίδουν τα όπλα, όπως ανέφερε ο Ρόμπερτ Μακ σε συνέντευξη στον Τύπο της πατρίδας του και συνεχίσουν την προσπάθεια για τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στη Super League.

Ο Σλοβάκος άσος του Δικεφάλου τόνισε πως είναι κρίμα για την ομάδα η υποχώρησή της στη βαθμολογία, στάθηκε στη δική του ατυχία αλλά και στην κουβέντα που είχε με τον Γεωργιάδη, ο οποίος του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης, ενώ έκαν σαφές πως η προσπάθεια συνεχίζεται για τον ΠΑΟΚ, αρχής γενομένης από το επόμενο ματς με τον Πανθρακικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα futbal.pravda.sk:

Για το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά τη νίκη της Τετάρτης: "Είναι καλύτερο. Είναι κρίμα πάντως που στις προηγούμενες μάχες δεν τα καταφέραμε και έχουμε μείνει πίσω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που προηγούνται στη βαθμολογία".

Για την παρουσία του Γεωργιάδη στον πάγκο: "Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε, στην πρεμιέρα του νέου προπονητή, παρά το ότι ήταν στην ομάδα μόνο δύο μέρες. Προπονηθήκαμε υπό τις οδηγίες του μόλις την προηγούμενη του αγώνα".

Για τη δική του παρουσία: "Λυπάμαι που δεν έχω σκοράρει περισσότερα γκολ. Βίωσα μια περίοδο που μου πήγαιναν τα πάντα. Κάθε φορά που κλωτσούσα τη μπάλα, αυτή πήγαινε στα δίχτυα. Τώρα η τύχη μου έχει γυρίσει την πλάτη. Είχα την ευκαιρία να σκοράρω, είχα σουτ στο δοκάρι αλλά ο στόχος μου δεν επιτεύχθηκε. Έτσι ήταν και στα προηγούμενα ματς. Πρέπει να σπάσω αυτή την ατυχία, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα δούλεψε και κέρδισε ξανά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. παρά το ότι απέναντί μας είχαμε μια ομάδα που παλεύει να σωθεί. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι αδύναμο όπως πολύ σκέφτονται. Υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες και το να είσαι επιτυχημένος δεν είναι παιχνιδάκι".

Για την άποψή του γύρω από τον Γεωργιάδη: "Είναι Έλληνας, έχει εργαστεί στην ομάδα και πέρσι, όταν εγώ δεν ήμουν εδώ. Έπαιξα σε όλο το παιχνίδι, μου είπε πως με εμπιστεύτεται. Για μία περισσότερη αξιολόγηση ωστόσο, είναι ακόμα πολύ νωρίς. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε το σερί μας και να κερδίσουμε το Σάββατο στο γήπεδο του Πανθρακικού. Ακόμα δεν τα έχουμε παρατήσει και προσπαθούμε να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Στο ελληνικό πρωτάθλημα όλα είναι πιθανά, για να μην αναφερθώ στο ότι μετά το τέλος της διοργάνωσης θα γίνουν πλέι οφ τα οποία θα κρίνουν μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Για τις δύο αγωνιστικές που πραγματοποιήθηκαν χωρίς κόσμο: "Όντως έγιναν δύο αγωνιστικές χωρίς φιλάθλους, αλλά τώρα μπορούνν να επιστρέψουν. Χωρίς αυτούς φυσικά, δεν υπάρχει ατμόσφαιρα στο γήπεδο, Βέβαια, μερικές φορές όταν η ομάδα αποτυγχάνει είναι καλύτερα, γιατί είναι πραγματικά πολύ φανατικοί...".

Για το ότι είναι υποψήφιος για τον τίτλο του καλύτερου Σλοβάκου ποδοσφαιριστή: "Δεν τολμώ να πω σε ποια θέση θα τερματίσω. Είναι μεγάλη τιμή πάντως το ότι θεωρούμαι ένας από τους καλύτερους Σλοβάκους ποδοσφαιριστέες. Τα άλλα, τα αφήνω στα χέρια των ειδικών. Για την πρώτη θέση πάντως, υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι, είναι ξεκάθαρο το ποιος έχει τις περισσότερεφς πιθανότητες, δεν χρειάζεται να επαναλάβω τα ονόματα".

ZENITH