Skip to main content

Μανώλης: Η Ν.Δ. δεν έχει να φοβηθεί τίποτε για την υπόθεση της SIEMENS

Για τον Αντώνη Σαμαρά, την επιστολή του πρώην πρωθυπουργού, προς τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, την υπόθεση της SIEMENS αλλά και τις κινητοποιήσεις των αγροτών μίλησε ο γραμματέας Συνδικαλιστικού του κόμμα
«Ο Αντώνης Σαμαράς είναι πανίσχυρος στη θέση του προέδρου της Ν.Δ. και κανείς δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει», τόνισε ο γραμματέας Συνδικαλιστικού του κόμματος, Γιάννης Μανώλης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο επαφών, που έχει με στελέχη της ΔΑΚΕ, στη Θεσσαλονίκη.

Τάχθηκε και ο ίδιος κατά της εσωστρέφειας και σχετικά με τη συζήτηση για τα λάθη της κυβέρνησης της Ν.Δ. και τι έφταιξε για την εκλογική ήττα, είπε ότι κάποια στιγμή πρέπει να την αφήσουν πίσω, διότι σημασία έχει να μην επαναληφθούν αυτά τα λάθη. Για τον εαυτό του σημείωσε ότι θα είναι ο πρώτος που θα βγει να πει, αν ο κ. Σαμαράς παρεκκλίνει από τις αρχές και την πολιτική του.

Σχετικά με την επιστολή του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, προς τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, που δημοσίευσε η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», είπε ότι δόθηκαν εξηγήσεις και από τον τύπο της επιστολής προκύπτει ότι υπήρξε μια «βιομηχανία» τέτοιων επιστολών.

«Η Ν.Δ. δεν έχει να φοβηθεί τίποτε για την υπόθεση της SIEMENS», παρατήρησε και πρόσθεσε: «Η περίπτωση της SIEMENS περισσότερο αφορά στο ΠΑΣΟΚ παρά τη Ν.Δ., διότι πρέπει να αποδείξει το ΠΑΣΟΚ τι έκανε τα λεφτά που πήρε ο κ. Τσουκάτος. Το 90%, τουλάχιστον της υπόθεσης SIEMENS αφορά στο ΠΑΣΟΚ και θα έλεγα ότι μπορεί ένα 10% να αφορά και στη Ν.Δ. Στελέχη, δηλαδή κάποια μέλη, όχι ως κόμμα. Έχει ξεκαθαριστεί αυτό, να μην παρεξηγηθώ».

Σε ό,τι αφορά στις κινητοποιήσεις των αγροτών, είπε ότι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος και η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή κάνουν χειρότερα τα πράγματα με τις δηλώσεις τους και κάλεσε τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να επισκεφθεί τα μπλόκα.

ZENITH