Skip to main content

Μαντούρο: Δεν έχω δει τις φωτογραφίες του τραυματισμού μου

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο δηλώνει στους συμπατριώτες του πως δεν έχει δει ξανά τη φάση κατά την οποία τραυματίστηκε στον αγκώνα κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο δήλωσε σε μέσο της πατρίδας του πως δεν έχει δει ξανά τη φάση κατά την οποία τραυματίστηκε στον αγκώνα κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Ολλανδός μέσος χτύπησε κατά τη διάρκεια του μεσοβδόμαδου αγώνα και εκ πρώτης όψεως ο τραυματισμός του φαινόταν πολύ σοβαρός.

Τελικά αποδείχτηκε πως ο παίκτης δεν έχει υποστεί κάταγμα παρά μόνο ζημιά στους συνδέσμους, κάτι για το οποίο δηλώνει τυχερός στη De Telegraaf.

«Άκουσα από την οικογένειά μου πως ο τραυματισμός φάνηκε πολύ άσχημος. Μου έστειλαν φωτογραφίες αλλά δεν τις έχω ανοίξει», ανέφερε ο μέσος του ΠΑΟΚ και συμπλήρωσε:

«Έκανα εξετάσεις και μετά την πρώτη αξιολόγηση δείχνει πως δεν θα χρειαστώ επέμβαση. Είναι θαύμα που δεν έχω σπάσει τίποτα και αυτό μου είπε και ο γιατρός. Ο αγκώνας μου θα μπει σε νάρθηκα για δύο εβδομάδες και μετά θα αρχίσω φυσιοθεραπείες. Είναι πραγματικά παράξενο γιατί δεν είχα χτυπήσει ποτέ στο χέρι. Μπορώ να περπατήσω, αλλά θα μείνω ένα μήνα εκτός δράσης».

ZENITH