Skip to main content

Μαρινάκης: Συμφωνήσαμε ομοφώνως για τα μέτρα πάταξης της βίας

Ομόφωνη συμφωνία υπήρξε στο σημερινό ΔΣ της Super League, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά την έξοδό του από το κτήριο. Τι είπε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ομόφωνη συμφωνία υπήρξε στο σημερινό ΔΣ της Super League για το ζήτημα αντιμετώπισης της βίας στα ελληνικά γήπεδα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά την έξοδό του από το κτήριο. Τόνισε, μάλιστα, πως «είχαμε μία επικοδομητική συζήτηση».

«Είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση με τα υπόλοιπα μέλη της Σούπερ Λίγκας. Ο Ολυμπιακός έκανε μία πρόταση για δραστικά μέτρα ώστε να ισχύσουν άμεσα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας για την πάταξη της βίας στα γήπεδα. Το λόγο θα έχει η ελληνική δικαιοσύνη και η ελληνική αστυνομία. Με πρόταση του Ολυμπιακού έγινε μία πολύ σωστή συζήτηση και συμφωνήσαμε ομόφωνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων».

«Υπήρξε μία λεκτική αντιπαράθεση. Το ζητούμενο είναι το πρωτάθλημα», σχολίασε εν συνεχεία για το επεισόδιο στο τελευταίο ΔΣ της Λίγκας.

Αλαφούζος: Οι διαφορές μας, στα δικαστήρια

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, αρκέστηκε να πει ότι «είχαμε μία συζήτηση στο συμβούλιο, αποφασίσαμε τις προσωπικές διαφορές μας να τις λύσουμε στα δικαστήρια. Σκοπός μας είναι να βρούμε λύσεις για το πρόβλημα της βίας, ώστε να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα».

Όσον αφορά το τι αποφάσισαν, ο κ. Αλαφούζος δήλωσε: «Αυστηροποίηση των ποινών για τις ομάδες».
 

ZENITH