Skip to main content

Μαξίμου: Ο Σαμαράς γνωρίζει καλά τα «μυστικά του βάλτου»

Κυβερνητικοί κύκλοι κατηγορούν τον πρώην πρωθυπουργό ότι ζει στη χώρα του «Ποτέ-Ποτέ» και έχει φαντασιώσεις, σχολιάζοντας τις βολές του κατά της κυβέρνησης.

Ο Σαμαράς συνεχίζει να ζει στη χώρα του «Ποτέ - Ποτέ», αντιλαμβανόμενος ως πραγματικότητα τις φαντασιώσεις, τονίζουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, απαντώντας στον πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση πως ικανοποιεί αιτήματα κουκουλοφόρων και τρομοκρατών, σχετικά με τις προωθούμενες αλλαγές στην Παιδεία.

«Κανένα Πανεπιστήμιο δεν κάηκε. Μάλλον ο κ. Σαμαράς πάλι έβλεπε πλάνα-κονσέρβα από τις μέρες της κυβέρνησής του. Όσο για τα προσφυγικά ρεύματα, δεν αξίζει να εξηγήσει κανείς στον κ. Σαμαρά τίποτα. Είναι επιεικώς ανεπίδεκτος», υπογραμμίζουν οι ίδιοι κύκλοι.

«Αυτό που δεν θυμάται όμως, σε αντίθεση με τους πολίτες, είναι ότι η χώρα επί των ημερών του γέμισε ανέργους, λουκέτα, χρέη, φτώχεια και δυστυχία.
Η κριτική του, μάλιστα, ότι η σημερινή κυβέρνηση θα επιστρέψει τη χώρα "στο βάλτο, όπου βρισκόταν επί δεκαετίες", μάλλον απευθύνεται στους Βενιζέλους, Μητσοτάκηδες, Παπανδρέου και τον εαυτό του, που κυβερνούσαν επί χρόνια αυτή τη χώρα», συμπληρώνουν.

«Ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να γνωρίζει καλά τα "μυστικά του βάλτου"», καταλήγουν οι πηγές του Μαξίμου (σημειώνεται πως ο πρώην πρωθυπουργός είναι δισέγγονος της Πηνελόπης Δέλτα, συγγραφέα του βιβλίου «Τα μυστικά του βάλτου»).

ZENITH