Skip to main content

Με 3 περιοδικά κάθε εβδομάδα!

Με τρία αντί δύο περιοδικών σας περιμένει το «ηλεκτρονικό περίπτερο» της VORIA.GR, αφού εκτός του e-mage για το lifestyle και το WWW για τα ταξίδια, η οικονομική εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας σας προσ
Την προηγούμενη εβδομάδα στη VORIA.GR ξεκινήσαμε το ηλεκτρονικό ένθετο εβδομαδιαίο περιοδικό lifestyle, το e-mage. Όπως ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα σας είχαμε πει, τα σχέδιά μας για συνεχή αναβάθμιση και κάλυψη των αναγκών των επισκεπτών μάς οδήγησαν στην δημιουργία ακόμα ενός εβδομαδιαίου ενθέτου περιοδικού, του Wide Wild World. Το νέο μας «ταξιδιάρικο» περιοδικό φιλοδοξεί να σας κρατήσει συντροφιά, καθώς θα ετοιμάζετε την επόμενη εξόρμηση… και, ποιος ξέρει, ίσως να σας βοηθήσει να την επιλέξετε.

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, το νέο περιοδικό WWW βρίσκεται στο ηλεκτρονικό μας περίπτερο λοιπόν αυτή την εβδομάδα, αλλά μαζί του βρίσκεται και η έκπληξή μας. Το νέο περιοδικό αυτοκινήτου automag που η VORIA.GR το προσφέρει σε συνεργασία με το autofree.gr.

Το νέο περιοδικό αυτοκινήτου που επιμελείται έμπειρη ομάδα δημοσιογράφων με επικεφαλής τον Κώστα Μπιτσικώκο θα καλύπτει κάθε εβδομάδα όλες τις ανάγκες σας για πληροφόρηση με εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ, δοκιμές, οδοιπορικά και φυσικά με έναν πλήρη οδηγό αγοράς.

Καλό ξεφύλλισμα λοιπόν…

e-mage: κλικ εδώ
WWW: κλικ εδώ
automag: κλικ εδώ

ZENITH