Skip to main content

Με απουσιολόγιο οι δημόσιες υπηρεσίες

Μετρούν απουσίες σήμερα στο δημόσιο, έπειτα από την επείγουσα εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, με την οποία ζητεί να γνωρίσει τον αριθμό των υπαλλήλων που απουσιάζουν σήμερα 26 Μαρτίου, καθώς και τ
Μετρούν απουσίες στο δημόσιο, έπειτα από την επείγουσα εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με την οποία ζητά άμεσα από τις αρμόδιες διευθύνσεις προσωπικού και το αργότερομέχρι τις 2 το μεσημέρι, να γνωρίσει τον αριθμό των υπαλλήλων πουαπουσιάζουν σήμερα 26 Μαρτίου, καθώς και το λόγο της απουσίας τους.

Το υπουργείο, όπως αναφέρει, με στόχο να εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των Δημοσίων Υπηρεσιών, θα προβεί και σε περαιτέρω ελέγχους σχετικά με το θέμα, διευκρινίζοντας ότι σε περίπτωση που διαπιστωθεί αδικαιολόγητη απουσία, θα πρέπει οι υπηρεσίες εντός 10 ημερών να κάνουν γνωστές προς το υπουργείο τις ενέργειες που ακολούθησαν.

Τέλος, τα υπουργεία πρέπει να διαβιβάσουν την παρούσα εγκύκλιο στους φορείς που εποπτεύουν, οι Περιφέρειες στους Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού και να μεριμνήσουν για την αποστολή των στοιχείων.

ZENITH