Skip to main content

Με δύο απουσίες στη Δράμα ο Άρης

Στις υπηρεσίες δύο ποδοσφαιριστών του δεν μπορεί να υπολογίζει ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Εκτός της αποστολής που ανακοίνωσε ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς έμειναν οι Σουνάς και Φερνάντες.
 
Αναλυτικά η ενημέρωση των «κιτρινόμαυρων»:
 
«Με την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Δράμας (15:00) στο γήπεδο της Δόξας Δράμας, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).
 
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή (θα αναχωρήσει το απόγευμα για τη Δράμα και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο στην πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας) που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:
 
Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σανιά, Λιόλιος, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Καλογέρης, Γκόλιας, Νάκας, Λιόνης, Σταυρόπουλος, Γκίνο, Λεμονής.
 
Να θυμίσουμε ότι θα απουσιάσουν οι Δημήτρης Σουνάς (τιμωρημένος) και Βάσκο Φερνάντες (τραυματίας)».

ZENITH