Skip to main content

Με «καλό μάτι» βλέπουν τον Γ. Μπουτάρη στο ΠΑΣΟΚ

Θετικό κλίμα αποκόμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης κατά τις επαφές που είχε τις προηγούμενες ημέρες με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ της πόλης.
της Χρύσας Κυριακού


Θετικό κλίμα αποκόμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης κατά τις επαφές που είχε τις προηγούμενες ημέρες με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ της πόλης. «Συναντήθηκα με όλους τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος και συζητήσαμε για την υποψηφιότητά μου. Δεν πρόλαβα ωστόσο να συναντήσω τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χ. Καστανίδη ενώ με τον Θ. Ρομπόπουλο μίλησα τηλεφωνικά. Από όλους αποκόμισα θετικά σχόλια για την υποψηφιότητά μου», τόνισε στη Voria.gr ο κ. Μπουτάρης.

Τις τελευταίες ημέρες ολοένα και περισσότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δείχνουν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του Γ. Μπουτάρη. Μάλιστα χθες και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπ. Βούγιας σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι θα πρέπει επιτέλους η Θεσσαλονίκη να απαλλαγεί από το σύνδρομο των κομματικών υποψηφιοτήτων, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως μια καλή υποψηφιότητα για το δήμο Θεσσαλονίκης, υποστηρίζοντας ότι έχει σταθερή παρουσία στα κοινά της πόλης. Η δήλωση αυτή του κ. Βούγια ανοίγει, κατά πολλούς, τον δρόμο στον Γ. Μπουτάρη.

Περιμένοντας τον Ξυνίδη

Ο κ. Μπουτάρης βρίσκεται στην αναμονή για τη συνάντηση με τον Σ. Ξυνίδη. Όπως μας είπε δεν πρόλαβε να συναντήσει τον κ. Ξυνίδη, όταν ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ανέβηκε πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκης, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί κατά την επόμενη επίσκεψη του κ. Ξυνίδη στη συμπρωτεύουσα. «Δεν συναντήθηκα με τον κ. Ξυνίδη, αλλά ευελπιστώ ότι τις επόμενες ημέρες θα ξαναεπισκεφθεί την πόλη μας, προκειμένου να δει όλους όσους δεν κατάφερε να δει κατά την προηγούμενη επίσκεψή του», είπε ο κ. Μπουτάρης.

Στα άμεσα σχέδια του κ. Μπουτάρη είναι και η συνάντησή του με τον νυν δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Β. Παπαγεωργόπουλο. «Θα ζητήσω συνάντηση και με τον νυν δήμαρχο. Άλλωστε είναι ο δήμαρχος της πόλης μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2010 και θεωρώ σωστό να τον συναντήσω και από κοντά», υποστήριξε ο κ. Μπουτάρης.

ZENITH