Skip to main content

Με συλλαλητήριο απαντά η ΑΔΕΔΥ

Η προσφυγή της κυβέρνησης στο μηχανισμό στήριξης σηματοδοτεί νέα βάρβαρη επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων, υποστηρίζει η ΑΔΕΔΥ και απαντά με συλλαλητήριο την ερχόμενη Τρίτη.
Η ΑΔΕΔΥ έχει ήδη προγραμματίσει συλλαλητήριο, καθώς, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η προσφυγή της κυβέρνησης στο μηχανισμό στήριξης και το ΔΝΤ σηματοδοτεί νέα βάρβαρη επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων και νέα υποβάθμιση της κοινωνίας. «Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουμε και θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ», σημειώνει η ΑΔΕΔΥ.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Απριλίου στις 6:30 μ.μ. στα Προπύλαια.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, κ. Σπύρος Παπασπύρος, χαρακτήρισε την προσφυγή στο μηχανισμό του ΔΝΤ αρνητική εξέλιξη. «Τα δεδομένα στο δίχτυ αυτού τουμηχανισμού πυκνώνουν τις απειλές και τις ανατροπές εγγυήσεων στη ζωήτων πολιτών. Επειδή, όμως, στα δίχτυα υπάρχουν και τα βρόχια, στο χέριτων εργαζομένων είναι η χώρα και τα δικαιώματα να μην διαλυθούν»,δήλωσε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ. «Ηκοινωνική αντίσταση και η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων είναι ο δρόμοςπου μπορεί να δώσει ελπίδα και βεβαιότητα στη ζωή μας», επεσήμανε ο κ.Σπ. Παπασπύρος.

ZENITH